A sminkiskola

Sminkiskolánkban az alapok elsajátítása a legfontosabb. Figyelheted a világ legjobb sminkeseit, próbálhatsz tanulni tőlük mesteri sminkfogásokat, de ha a szakma alapjait nem sikerült elsajátítanod, sose leszel jó sminkes. Ezért talán valamennyi sminktanfolyam közül az első, a kezdő szint a legfontosabb. Ott alapozod meg, hogy később, a sminkiskola elvégzése után, egy stúdióban vagy egy külső helyszínen a modell mellett állsz, legyen benned annyi magabiztosság, önbizalom, a sminkes tudásod mélységébe vetett hit, amely ahhoz kell, hogy ne ess pánikba, bármilyen szituáció vár is rád.

Ez a sminkiskola azért alakult, hogy megtanulj sminkelni. Kezdd a sminkelést az alapokkal, és csak akkor lépj tovább, ha a sminktudásod már magabiztossá tesz. Már sminkiskolánk alap tanfolyamának elvégzésével képessé válsz önállóan munkát vállalni, rengeteg gyakorlási lehetőség, profi sminkes és fotós szakemberek segítségével. További sminktanfolyamainkon pedig tökéletesítheted sminktudásod, elmélyítheted ismereteidet a sminkelés elméletében és gyakorlatában.

Olvasd el tanulóink véleményét!

Sminkiskolánkban nagy tapasztalattal rendelkező sminkesek és maszkmesterek várnak. Bertalan Viktória sminkes koncepciója alapján oktatunk, hiteles szakmai vendégelőadók bevonásával. És hogy olyan körülmények között tanulj, ahol később meg kell állnod a helyed, Budapest egyik legjobb adottságú és legjobban felszerelt műtermében zajlik a sminkoktatás nagyobb része (www.thepig.hu), illetve szükség szerint egyéb helyszíneken. Sminkiskolánk a műterem révén alkalmat ad a természetes, illetve mesterséges fényviszonyok melletti sminkelés megtanulására, illetve gyakorlására.

Sminkiskolánkban kis csoportokban, lehetőség szerint négy fő részvételével oktatunk, a hatékonyság érdekében. Az első alapképzés sminkiskolánkban elsősorban a gyakorlatra épül, kiegészülve elengedhetetlen elméleti sminkismeretekkel. Ezt követően további, egymásra épülő, de esetenként elágazó irányú sminkképzéseket választhatsz, amelyek a sminkiskolánkban elsajátított alapokat feltételezik.

Sminkiskolánkban a sminkeléshez szükséges eszközöket és anyagokat mi biztosítjuk, ezáltal megismertetjük veled a legjobb (legnagyobb, legismertebb) márkákat, megtanítjuk általuk az anyagismeretet (mikor, milyen munkához, melyiket a legcélszerűbb használnod és miért). Sminkikolánk nem áll szerződésben egyetlen márkaképviselettel sem, így a legjobb tudásunk és szakmai tapasztalataink szerint mutatjuk be neked a sminkelés során felhasználható termékeket, világmárkákat és professzionális sminkanyagokat. Megtanítjuk neked, hogyan dolgozz önállóan és ehhez minden segítséget megadunk. Rendszeres házi feladattal (gyakorlás, elméleti smink-kidolgozás, tematizált inspirációs anyaggyűjtés stb.), és elkészítésének ellenőrzésével segítjük fejlődésed. A fotózásokat  sminkiskolánkban modellügynökséggel, stylistokkal és fodrászokkal együttműködve szervezzük.