február 24-én alapfokú és haladó sminktanfolyam indul

 

Oktató: Bertalan Viktória

Alaptanfolyam:  Bőrápolás-alapozás-natúr smink-smoky

 

Itt megtanulsz natúr sminket készíteni, elsajátítod a satírtechnikákat, az alapvető eszközök kezelését, megismered a bőr tulajdonságait és az azokból következő sminktechnikai különbségeket, képes leszel valódi címlapsmink önálló elkészítésére. A magazinok számára végzett munkák többnyire a natúr sminken alapulnak, így először ezt kell teljes magabiztossággal és szabadsággal alkalmaznod. Oktatási rendszerünkben ezért először az első 10 alkalommal a natúr sminket tanulod meg, kiegészítve a műszempillák elelngedhetetlen használatával, a tökéletes szemöldök és száj, a satírtechnikák, a tusvonal elkészítésével, majd a továbbiakban a sötét színekkel tanulsz meg bánni. A smoky, vagyis a végtelenül vonzó füstös szem elkészítését is megtanítjuk, majd a 9. alkalom egy közösen előkészített fotózás, pont úgy ahogy a munkában is zajlik: profi fotóssal, modellel és fodrásszal. Itt együtt, professziomális körülmények között, magazin minőségben elkészítjük az első fotóidat a saját portfóliódhoz. A 10. alkalommal elkísérsz egy munkámra, ahol lehetőséged nyílik megfigyelni, hogyan dolgozom. Ettől a szinttől kezdve csak a fantáziád szab határt. Birtokában leszel mindannak a tudásnak, amely kitartó munkával és megfelelő idő- és energiaráfordítással az élvonalbeli sminkmesterek közé emelhet. Mindent megteszünk, hogy a tanfolyam végére érezd, hogy nincs számodra lehetetlen feladat, mindent meg tudsz oldani a rendelkezésedre álló eszközökkel, a megszerzett tudásoddal. A tanfolyam végén oklevelet adunk a sikeresen vizsgázó résztvevőknek. A tanfolyam ára: 10 x 6 óra, egyeztetett időpontokban, 250 000 Ft + áfa árért. + minden beiratkozó ajándék kezdőcsomagot kap! A képzésen való részvételhez saját modellre van szükséged. Az iskola 5000 Ft/alkalom ellenértékben tud modellt biztosítani, de csak előzetesen jelzett iény esetén.

Haladó tanfolyam:

Ennek a tanfolyamnak a célja, hogy a már megszerzett tudásra alapozva merészebb megoldásokat is megtanuljatok. Elsajátíthatjátok, hogyan kell a színeket kombinálni, összesatírozni, megtanulhatjátok a szemöldök elfedési vagy erősítési technikákat, csillámpor és más textúrájú anyagok feltételét és fixálását, a teljes arc fehérre vagy feketére alapozását, festését, az óriás műszempillák, kifutó sminkek (gyorsan látványost) elkészítését.

Az oktatás hatékonyságát már az alaptanfolyam után ismeritek, a tempó és a figyelem is változatlan. A tíz alkalom, amelyből az utolsó a fotózással egybekötött vizsga, a portfóliótok bővítése szempontjából is fontos. A sikeres vizsgázók oklevelet kapnak.

A programban egyebek közt szerepel:

- nude smink (szinte láthatatlan smink)

- fashion smink (ebben a műfajban kiélhetitek alkotókedveteket, kreativitásotokat, fantáziátokat szabadjára engedhetitek)

- színházi smink (a nézőtér távolságából is felismerhető karakterek létrehozása, hangsúlyozása)

- kifutó smink (gyorsan alkotni látványosat és ötleteset).


A tanfolyam 10 x 6 óra, előre egyeztetett időpontokban. A tanfolyam ára 250 000 Ft + áfa.

A képzésen való részvételhez saját modellre van szükséged. Az iskola 5000 Ft/alkalom ellenértékben tud modellt biztosítani, de csak előzetesen jelzett igény esetén.

 
Alapfokú és haladó sminktanfolyam kezdődik  február 24-én, ahol megtanulhatod a sminkelés alapjait, amivel biztonsággal elindulhatsz a divatszakmában.

Jelentkezz most!
Szeretnél Sikeres lenni?
Szeretnél Igéző lenni?
Szeretnél Vonzó lenni?
Szeretnél Csábító lenni?
Szeretnél Szexi lenni?

Katt ide!

Videók

Tippek és trükkök

Címkék