Bobbi Brown Stúdió Budapesten

 

Az elmúlt héten Eduardo Ferreira, a Bobbi Brown Cosmetics európai művészeti igazgatója tartott előadást a nemrégiben nyitott budapesti Bobbi Brown stúdióban. Szó esett az üzlet történetéről, az elérhető szolgáltatásokról, a legújabb kollekciókról, sikertermékekről és elkészített egy gyönyörű smokey sminket is.

Az üzlet teljes mértékben Bobbi Brown ízlésvilágát tükrözi: lendületes, letisztult, elegáns modern és mégis klasszikus. A legszembetűnőbb momentuma az üzletnek, a régi gyógyszertárak hangulatát idéző arcápoló termékeknek kialakított szekrény, amely mellett jól megfér a nagy üveg csillár és a modern design. Az összhatás pedig sikkes mégis barátságos, az átlátható kialakításnak köszönhetően pedig másodpercek alatt otthonosan fogod érezni magad te is. 

 

A stúdióban amellett, hogy megtalálhatjátok kedvenc Bobbi Brown kincseiteket különböző szolgáltatásokat is igénybe vehettek:

·         Gyorssegély: 5 perces napi rutinba beépíthető smink praktikák

·         A tökéletes sminkalap titka

·         Üdítő smink

·         Füstös szemek

·         Orcák és ajkak

·         Alkalmi smink

·         Minden, amit a sminkről tudunk – Sminklecke

Eduardo Ferreira egy gyönyörű smokey sminket is elkészített az előadás alatt. A hangsúlyt az alapozás fontosságára fektette. A Bobbi Brown sminkek jellemzője a letisztult elegancia, mely a tökéletes alapozásnál kezdődik. Ehhez az üzletben végtelen sok áranyaltú és textúrájú alapozókat, korrektorokat, púdereket találsz, a kiválasztáshoz pedig szakképzett és mosolygós eladók állnak a rendelkezésedre. 

 

A Bobbi Brown szaküzletet és a legújabb kollekciókat megtaláljátok az Aréna Plazaban.
1087 Budapest,Kerepesi út 9.
H-SZ: 10:00-21:00
V: 10:00-19:00

 
Alapfokú és haladó sminktanfolyam kezdődik  február 24-én, ahol megtanulhatod a sminkelés alapjait, amivel biztonsággal elindulhatsz a divatszakmában.

Jelentkezz most!
Szeretnél Sikeres lenni?
Szeretnél Igéző lenni?
Szeretnél Vonzó lenni?
Szeretnél Csábító lenni?
Szeretnél Szexi lenni?

Katt ide!

Videók

Tippek és trükkök

Címkék