Tavaszra fel! Clinique Chubby Stick Intense színezett ajakápoló balzsam

 

Mi az: tökéletes fedést biztosít, intenzív színe van, ápolja és védi az ajkakat? A válasz egyértelmű, a Clinique Chubby Stick Intense ajakápoló balzsam! A hideg, zimankós időjárástól az ajkaid kirepedezhetnek, hangulatod pedig lehangolt lehet. A Clinique most mindkét problémára megoldást kínál! 

 

 

A Clinique Chubby Stick Intense színezett ajakápoló balzsam tökéletes kombinációja a rúzsnak és az ajakápolónak. A zord időjárástól az ajkak könnyen kiszáradhatnak, berepedezhetnek, ezért ilyenkor különös gondot kell fordítani rájuk. A Clinique Chubby Stick Intense színezett ajakápoló miközben gyönyörű színekkel járul hozzá a tökéletes sminkedhez, ajkaid maximális kényeztetésről is gondoskodik. A hidratáltság érdekében illipevajat, jojoba olajat és mango mag kivonatott tartalmaz, antioxidáns tartalma pedig védelmet biztosít a káros környezeti hatásokkal szemben. Így az ápolt, puha ajkakon az intenzív színek vonzóak és csábítóak lesznek. A Chubby Stick Intense magas pigment tartalma teljes fedést biztosít, a nyolc új szín között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb árnyalatot. A végeredmény pedig ápolt, ellenállhatatlan ajkak.  

 

Dobd fel a ködös napokat a Clinique Chubby Stick Intense színezett ajakápolójával! Ha az időjárás nem is, a hangulatod biztosan javulni fog!

 

A Clinique Chubby Stick Intense kapható a szaküzletekben és a kiemelt parfümériákban.

Ajánlott fogyasztói ár: 5600 HUF

 
Alapfokú és haladó sminktanfolyam kezdődik  február 24-én, ahol megtanulhatod a sminkelés alapjait, amivel biztonsággal elindulhatsz a divatszakmában.

Jelentkezz most!
Szeretnél Sikeres lenni?
Szeretnél Igéző lenni?
Szeretnél Vonzó lenni?
Szeretnél Csábító lenni?
Szeretnél Szexi lenni?

Katt ide!

Videók

Tippek és trükkök

Címkék