Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínező

Mi az: 14 ellenállhatatlan árnyalatban kapható, hosszan tart, használata pedig hihetetlenül egyszerű? A válasz nem más, mint Bobbi Brown legújabb csodafegyvere az ellenállhatatlan ajkakért és a lenyűgöző sminkért: Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínező. 

Gyors és egyszerű használat – ez volt Bobbi Brown legfőbb motivációja, amikor megalkotta legújabb ajakszínezőjét. Tükör nélkül is tökéletes smink, nem könnyű feladat, de a Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínező segítségével nem lehetetlen. A könnyed textúrának köszönhetően egyenletesen tudod felvinni és pillanatok alatt csábító ajkakat tudsz varázsolni magadnak. Természetesen a szakemberek az ajakápolásról sem feledkeztek meg, így tartalmaz többek között shea vajat, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag murumuru vajat és sárgabarack mag kivonatot, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb ápolásban részesülhess.

Természetes, egyedülálló 14 árnyalat. A Bobbi Brown Sheer Lip Color ajakszínezőnek egyetlen problémája van csak: hosszú időt kell szánni a vásárlásra, mert a választás rendkívül nehéz.

A Bobbi Brown Sheer Lip Color kapható a szaküzletekben és a kiemelt drogériákban. 

 
Alapfokú és haladó sminktanfolyam kezdődik  február 24-én, ahol megtanulhatod a sminkelés alapjait, amivel biztonsággal elindulhatsz a divatszakmában.

Jelentkezz most!
Szeretnél Sikeres lenni?
Szeretnél Igéző lenni?
Szeretnél Vonzó lenni?
Szeretnél Csábító lenni?
Szeretnél Szexi lenni?

Katt ide!

Videók

Tippek és trükkök

Címkék